Olijn volgde de 8-weekse PowerMAMA Outdoor cursus na haar bevalling.

“Bij mijn eerste kindje woonde ik nog in Rotterdam en was er keuze over om als zwangere dame te blijven sporten op een verantwoorde manier. Hier op Schouwen-Duiveland was er niet iets dergelijks en omdat ik er tijdens en na mijn 1e zwangerschap veel profijt van heb gehad was ik erg blij dat er een programma in Zierikzee is gestart, ook al was ik inmiddels al bevallen. Ook na de bevalling is het belangrijk het sporten weer rustig aan op te pakken en je bewust te worden van je herstellende lichaam.

Ik heb een goede basis opgebouwd om het sporten weer rustig aan op te pakken. Nu ik de trainingen bij Power mama Zeeland heb afgerond weet ik goed wat ik inmiddels weer kan en wat nog niet gaat. Hiermee kan ik nu zelf goed aan de slag.

Ik zou het zeker aanraden en promoten. Blijven sporten en bewegen heeft in mijn beide zwangerschappen er voor gezorgd dat mijn conditie aardig op peil is gebleven, mijn spieren hun werk ook zo goed mogelijk zijn blijven doen, ik makkelijke zwangerschappen en bevallingen heb gehad en daarna ook snel ben hersteld.”

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.