Lacets_AlpedHuez

Over twee weken is het zover! Donderdag 7 juni ga ik met meer dan 4500 andere deelnemers de Alpe d’Huez beklimmen om geld op te halen voor kanker onderzoek.

Zes keer de berg op en af! pffooee dat wordt spannend! Maar ik ga mijn stinkende best doen om dit doel te halen! Wat zou het toch mooi zijn, dat er nooit meer iemand aan deze ziekte hoeft te (over)lijden. Hier moet nog veel onderzoek voor worden verricht en dat kost veel geld. Ik heb daarom al heel wat sponsor geld opgehaald en ben bijna bij mijn streef bedrag (€3000,-)

Steun jij ook het onderzoek naar kanker? al is het maar een €1,- alles helpt!!

Van 0 keer tot 6 keer in de week op de fiets!
Met nul ervaring met een racefiets ben ik in januari begonnen met trainen. Dat was in het begin nog een uitdaging met de klikpedalen. Opeens zit je vast dat is zo’n gek gevoel, maar je went er ook heel snel aan. Behalve 1 keer in de binnen stad van Den Haag. Toen vergat ik uit te klikken bij een stoplicht. (OEPS) Daar lag ik dan op de straat, hoop dat ik veel mensen een leuke dag hebt bezorgd 😉 ik moest in ieder geval wel lachen gelukkig!
In de wintermaanden was de Tacx mijn vriend. Dit is een fietstrainer die je binnen gebruikt. Je zet je fiets er in en trappen maar (ideaal!!) Daarna lekker naar buiten. Dit vond ik persoonlijk toch leuker, lekker naar buiten om veel kilometers te maken. Routes bedenken, verkeerde afslag nemen, wegwerkzaamheden, omfietsen, heel veel tegen wind maar vooral genieten van de natuur en op plekken komen waar je nooit zo snel heen zou gaan.

Zes keer de Alpe d’Huez is niet niks dus heb ik een strak trainingsschema aangehouden waarvoor ik 6 keer per week op de fiets heb gezeten. Daarnaast deed ik 1 keer in de week aan krachttraining, heb ik goed op mijn voeding gelet en heb ik alcohol de afgelopen 6 maanden laten staan. Het gaat om ongeveer 162 kilometer en zo’n 6000 hoogtemeters. Dus dat wordt vast geen makkie! Maar ik heb er zeker vertrouwen in dat dit zal lukken! Ben je benieuwd of dit gaat lukken? Dan kun je me volgen via een app.Sinds vandaag kun je de app downloaden van de Alpe d’Huzes. Hier kun je mij volgen tijdens mijn beklimming, zie je foto’s en kun je radio en tv uitzendingen overal kijken.

Download hem hier:
App store: https://ad6.nl/2KQKORK
Google Play store: https://ad6.nl/2KSAlFx
#ad6 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.